telefoon iconHeeft u vragen? Bel +31 182-395555

Van der Bas Transport B.V.

Op zoek naar een ketenpartner in het zeecontainervervoer? Dan bent u bij Van der Bas Transport op de goede plek. Van der Bas Transport uit Reeuwijk is een modern familiebedrijf dat staat voor Nauwkeurigheid, Betrouwbaarheid en Klantvriendelijkheid.

Containertransport in perfectie

Dagelijks vervoeren meer dan 30 trucks alle formaten deep-sea containers voor haar klanten binnen Europa op een superieure en milieuvriendelijke wijze. Ook kunnen andere transportmodaliteiten zoals trein en barge worden aangeboden als beste transportoplossing. Wij denken niet alleen met de klant mee maar zorgen ook voor kwaliteitswaarborging. Dagelijks vervoeren onze chauffeurs zeecontainers vanuit de havens van Rotterdam en Antwerpen naar alle mogelijke bestemmingen in West-Europa.

Dit kan zowel op one-way basis maar ook op rondloop basis. Met gemotiveerd en gekwalificeerd personeel zorgen wij ervoor om uw container op tijd en met grote zorg te laten aankomen bij de klant. Ons moderne wagenpark is uitgerust met de nieuwste software om altijd uw lading te kunnen traceren. Van der Bas Transport beschikt onder andere over gen-sets om uw reefercontainer op temperatuur te kunnen vervoeren. Daarnaast beschikken wij ook over een dieplader voor hoogte- en breedte transport en een sideloader om uw containers te kunnen handelen op locatie.

Neem nu contact met ons op 

Panorama Reeuwijk

Zeecontainer Transport

Met ruim 40 jaar ervaring in de zeecontainerbranche zorgt Van der Bas transport voor een snelle en correcte afhandeling van uw containertransporten tussen de belangrijke havens in West-Europa.

Lees meer
Bomenvervoer/Stukgoed

Van der Bas transport is gevestigd in het boomkwekersgebied van Nederland. Voor kwekers wordt er transport geregeld naar planten- en tuincentra in Engeland en Wales. Bovendien kunnen wij ook huiftrailer vervoer voor het vervoer van kisten, hout en pallets aanbieden.

Lees meer
Kranentrailer

Met onze kraantrailer tot 16 ton kunnen allerlei soorten zendingen worden vervoerd. Of dit nu stenen, houtpakketten of stukken staal zijn, is geen probleem.

Lees meer